Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Vlieg mee met de Ooievaart

Ontdek dé dierentuin waar je net als de dieren klimt, klautert, kruipt en nu zelfs … vliegt!

Kruip in de huid van de ooievaar en ga op trektocht naar Afrika. Jij gaat letterlijk de lucht in en beleeft de dierenwereld van wel heel dichtbij. Vlieg je mee?

Kruip in de huid van een ooievaar!

Met onze avontuurlijke klimroute die door het hele park loopt, slinger je als een aap en duik je op als een prairiehondje. Vanaf nu voegen wij daar een spannende beleving aan toe: je kunt vliegen als een vogel. Je vliegt net als een ooievaar van het Nederlandse Woud naar de Savanne. Ooievaars maken elk jaar een trektocht van Nederland naar Afrika, op zoek naar voedsel. Stap in de Ooievaart, ga mee op reis en ontdek nieuwe dieren vanuit de lucht. Let op: alleen voor dappere dierenfans!

Ontdek nieuwe dieren

Op de Savanne in ons park ontdek je deze zomer nieuwe dieren. Spot jij de beisa oryx met z’n lange hoorns? Of zie jij de kudde impala’s drinken bij het water? De nieuwe dieren lopen tussen de giraffes, zebra’s en parelhoenders op de Savanne en jij vliegt hier als een vogel langs. Houd je ogen goed open, dan ontdek jij alle dieren.

Even praktisch …

De Ooievaart is op doordeweekse dagen beperkt open in verband met het winterseizoen. Een vlucht in de Ooievaart kost € 1,00. De toegestane lengte is 0,95 tot 2,00 meter en het maximale gewicht is 140 kilo. Ben je onder de 30 kilo? Dan kun je samen een vlucht maken. Er is een beperkte capaciteit voor deze vliegbeleving. Houd er rekening mee dat er niet voor iedereen plek is en je een geluksvogel bent als je de vlucht kunt maken.

Koop hier jouw tickets!

 

....