Reserveren Winkelen op afspraak

Het park is gesloten, maar je kan vanaf nu een winkelafspraak maken voor de Jungleshop in DierenPark Amersfoort.

Wil je dezelfde dag langskomen? Maak dan je winkelafspraak telefonisch: 033-4227100. Zit er meer dan 24 uur tussen nu en je gewenste afspraak? Vul dan het aanvraagformulier in. We proberen binnen één dag op jouw mail terug te komen met uitzondering van zondag. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plekken is. Zorg dat je alleen komt. Kinderen tot en met 11 jaar worden niet geteld als bezoeker en mogen mee.

  Reserveringsaanvraag Jungleshop

  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken*

  Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*

  Ik ga akkoord en houd mij aan de richtlijnen van het RIVM die gelden tijdens mijn bezoek aan de Jungleshop*

  ....
  Park gesloten