Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Pre-opening voor abonnementhouders

Vanaf 25 mei zijn wij officieel geopend, maar speciaal voor abonnementhouders organiseren wij een pre-opening! Vanaf 20 t/m 24 mei kun jij als abonnementhouder als eerste genieten van ons park en de dieren en leren wij meteen of alles voor jullie duidelijk is. Ben jij erbij? Verleng nu je abonnement en ga er vast klaar voor zitten om je tickets te reserveren.

Reserveer jouw tickets

Iedereen moet straks een bezoek aan ons park vooraf reserveren, ook als je abonnementhouder van ons park bent. Je reserveert dan gratis een aankomsttijd van je bezoek, om drukte bij de entree te vermijden. Vanaf dinsdag 19 mei om 12.00 uur kun je reserveren. Zit jij er klaar voor? Let op: wij kunnen per dag een beperkt aantal bezoekers verwelkomen, dus vol is vol!  

Tickets reserveren | 19 mei 12.00 uur

Verleng nu jouw abonnement online

Is jouw abonnement verlopen? Verleng nu jouw abonnement online, dan kun jij ook bij de pre-opening zijn!

Hoe ziet jouw dagje dierenpark eruit?

Goed om te weten: jouw dagje uit in ons park ziet er misschien anders uit dan dat je gewend bent. Bekijk hier hoe jij veilig van ons park geniet binnen de 1,5 metersamenleving. Om drukte in het openbaar vervoer te voorkomen, raden wij jou aan om met de fiets of de auto op bezoek te komen.

....