Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Praktische informatie Warme Winteravonden

Entree

Tickets voor de Warme Winteravonden (27, 28, 29 en 30 december 2018) zijn online te bestellen of op de dag zelf aan de kassa te verkrijgen voor € 12,50 per persoon (niet geldig in combinatie met kortingsacties). Dit ticket is geldig vanaf 16.00 uur. Met een online ticket hoef je niet in de rij voor de kassa en kun je direct door naar de ontvangst. Liever de hele dag op bezoek? Met een regulier entreebewijs mag je overdag (vanaf 10.00 uur) ons park bezoeken en uiteraard mag je tijdens de Warme Winteravonden blijven. Je hoeft dus geen extra ticket te kopen.

Entree abonnementhouders

Abonnementhouders hebben gratis entree op de dag dat het abonnement geldig is en mogen per geldig abonnement één introducé meenemen na 16.00 uur!

  • Midweekabonnementhouders hebben op donderdag en vrijdag gratis entree en mogen per geldig abonnement één introducé meenemen na 16.00 uur.
  • Weekabonnementhouders hebben alle avonden gratis entree en mogen per geldig abonnement één introducé meenemen na 16.00 uur.
  • Abonnementhouders met een geldig abonnement kunnen direct doorlopen naar de controle met een introducé.
  • Abonnementen van kinderen onder de twee jaar geven geen recht op een gratis introducé.
  • Je ontvangt op deze avonden 10% korting op de horecagelegenheden van DierenPark Amersfoort, maar je krijgt geen korting bij de externe foodtrucks die deze avonden in het park zijn.
  • Reserveren is niet nodig.

Parkeren

Wij verwachten gezellige drukte, dus raden aan met de fiets of het openbaar vervoer te komen (buslijn 70 stopt voor de deur). Mocht je toch met de auto komen, dan beschikt DierenPark Amersfoort over een parkeerterrein (€ 8,-). Wanneer dit terrein vol is, kun je parkeren op de aangewezen externe parkeerplaats. Vanaf hier word je met gratis pendelbussen naar ons park gebracht.

Eten en drinken

Verdeeld over het park vind je veel verschillende eetgelegenheden met bijvoorbeeld oliebollen, appelbeignets, warme chocomelk en glühwein. Blijf ook gezellig eten en geniet onder andere van stamppotten, erwtensoep en warme broodjes.

Openingstijden

Vanaf 16.00 uur tot 20.00 uur.

Lees onze voorwaarden en huisregels in ons parkreglement.

....