Koop je tickets

Park gesloten

DierenPark Amersfoort is tijdelijk gesloten. Heb je een abonnement of ticket dat geldig is in de periode dat ons park gesloten is? Bekijk dan deze pagina.

Bekijk hieronder wat voor jouw type ticket van toepassing is. Dit geldt voor de tickets waarvan de originele geldigheid afloopt in de periode dat ons park gesloten is.

HEB JE EEN TICKET? 

Als je een regulier dagticket via onze eigen website hebt gekocht, kijk dan goed naar de geldigheid op jouw toegangsticket. Heb je een ticket via onze eigen website met een originele geldigheid tot en met 31 december 2021? Deze (parkeer)tickets hebben wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Heb je een ticket met een originele geldigheid tot en met 31 december 2022? Dan is deze dus nog geldig en kun je er later gebruik van maken. Zorg er wel voor dat je een nieuw tijdslot reserveert. 

Heb je een kortingsticket gekocht voor de Warme Winterweken die plaats zouden vinden in de kerstvakantie van 2021-2022? Wij hebben deze kortingtickets kosteloos voor je omgezet naar een regulier dagticket én verlengd tot en met 30 juni 2022. Dit geldt ook voor parkeertickets. Je kunt er dus later gebruik van maken. Zorg er wel voor dat je een nieuw tijdslot reserveert. 

 • Kruidvat, Etos, ANWB, Eropuitweken, Vakantieveilingen, Actievandedag, Lidl Plus App, ING Rentepunten, Jumbo Extra’s, Tiqets, Ticko (CenterParcs, Droomparken, Fletcher), Landal, Airmiles, Touch Tickets, Eurosparen Winter Eropuit, NS Spoordeelwinkel 

Heb je een ticket via Kruidvat, Etos, ANWB Zomer Eropuit, ANWB Regulier, DPG Media Eropuit Weken (AD, Volkskrant, Leukstetickets.nl, Margriet etc.), Vakantieveilingen, Actievandedag, Lidl Plus App, ING Rentepunten, Jumbo Extra’s, Ticko (CenterParcs, Droomparken, Fletcher), Landal, Airmiles, Touch Tickets (Personeelsvoordeelwinkel, BDU, AH Loyalty), Eurosparen Winter Eropuit of NS Spoordeelwinkel? Dan hebben wij deze tickets voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Je kunt er dus later gebruik van maken. Zorg er wel voor dat je een nieuw tijdslot reserveert. 

 • Loterijen (Postcode Loterij, Vriendenloterij) 

Er zijn veel verschillende acties via de Loterijen. Bekijk dus goed welk type ticket je hebt om de geldigheid te achterhalen. Heb je een ticket via Postcode Loterij of Vrienden Loterij ‘Dagje uit naar keuze’? Dan zijn deze tickets nog geldig tot en met 31 juli 2022. Heb je een ticket via Vrienden Loterij ‘Vier gratis dierentuinkaartjes’ of Vrienden Loterij ‘Dagje Dierentuin’? Deze tickets hebben wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Heb je een ticket via de Postcode Loterij Voordeelagenda? Deze tickets zijn nog geldig tot en met 1 januari 2023. Zorg in alle gevallen wel dat je een nieuw tijdslot reserveert.   

 • Vriendenticket 

Als abonnementhouder kun je een Vriendenticket aanschaffen en daarmee één keer per kalenderjaar iemand meenemen met 30% korting. Heb je een Vriendenticket van 2021? Dan kun je deze, zodra ons park weer geopend is, bij onze Gastenservice kosteloos laten omzetten tot een nieuw Vriendenticket met een geldigheid tot en met 30 juni 2022. Zorg er wel voor dat je een nieuw tijdslot reserveert, voordat je ons park bezoekt. 

 • Pluimen 

Heb je een ticket via Pluimen met een originele geldigheid tot en met 31 december 2021? Deze hebben wij voor je verlengd tot en met 30 juni 2022. Heb je een ticket via Pluimen met een originele geldigheid tot en met 31 december 2022? Dan is dit ticket nog geldig en kun je er later gebruik van maken. Zorg in beide gevallen wel dat je een nieuw tijdslot reserveert.   

 • Schoolreisjes 

Als je een schoolreisje hebt geboekt en deze valt binnen de sluiting van ons park, dan nemen wij contact met je op. Wacht onze berichtgeving dus even af. 

BEN JE ABONNEMENTHOUDER? 

Wat hopen wij dat alle grote en kleine abonnementhouders weer snel kunnen klimmen, klauteren en dieren spotten in ons park midden in het bos! 

WIJ VERLENGEN JOUW ABONNEMENT 

Wij zien jou graag terug, zodra ons park weer open is, daarom zullen wij jouw abonnement ook deze sluiting weer op pauze zetten. Voor elke dag dat wij zijn gesloten en jij een geldig abonnement hebt, krijg je straks een extra dag om ons park te bezoeken. Dit geldt alleen voor de betaalde abonnementen en dus ook voor je parkeerabonnement, maar niet voor de registratiepas voor kinderen onder de drie jaar. Dit gaat in vanaf de dag dat wij weer open zijn en wij regelen dit tegen die tijd automatisch voor jou, je hoeft hier verder niets voor te doen.    

Steun ons  

Wil je ons helpen? Kies dan voor één van de opties om ons te steunen. Je kunt bijvoorbeeld een mier adopteren, een geldbedrag doneren of een abonnement nemen. Bedankt!

Steun DierenPark Amersfoort

Veelgestelde vragen

 • Private: Hoe gaat het met het park?
  Om meer uitleg te geven over hoe het nu met ons park gaat: het zijn financieel moeilijke tijden voor de hele dierenparkbranche en dus ook voor ons park. Zowel de tijdelijke sluitingen van ons dierenpark als de aangepaste maatregelen binnen de anderhalvemetersamenleving hebben grote impact op ons park. Naast de eerdere sluitingen, kennen we tijdens de weken dat wij open zijn, onder andere een beperkte bezoekerscapaciteit en een beperkte openstelling van onze horeca- en retaillocaties. De derde en zeer lange sluiting was ook weer een harde financiële klap. Hierdoor waren wij maanden dicht en konden daardoor onder andere niet open tijdens kerst-voorjaars- en meivakantie. Het afgelopen jaar hebben wij al ingrijpende, maar helaas ook noodzakelijke maatregelen getroffen. Zo is er een reorganisatie doorgevoerd en zijn de investeringen naar een minimum teruggebracht. We stevenen hierdoor af op een aanzienlijk verlies. Onze focus blijft liggen op het verzorgen van de dieren en, nu het weer mag, kunnen verzorgen van een leuk en veilig dagje uit voor onze bezoekers. Uiteraard zullen wij jullie weer verwelkomen binnen de geldende maatregelen, want natuurlijk staat gezondheid en veiligheid voorop. We kijken hoopvol vooruit!
 • Private: Mijn ticket verloopt later in 2021, wat als het park dan ook dicht is?
  We gaan uit van een sluiting tot en met 19 mei 2021. Als blijkt dat we langer dicht moeten blijven, dan gaan we uiteraard opnieuw bekijken hoe we verder omgaan met deze situatie. De informatie vind je dan op onze website.
 • Bekijk alle vragen over >