Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Olifant Indra drachtig

Hoera, wij zijn in blijde verwachting! Wij weten het inmiddels zeker: olifant Indra draagt een jong bij zich. Het is bijna zo ver en als alles goed gaat, mogen wij binnenkort een kleintje verwelkomen in de olifantenfamilie.

Olifant Indra is drachtig. Zij is inmiddels over haar 22e maand dracht heen en dat is ongebruikelijk. De dierverzorgers houden daarom ook rekening met een minder positief scenario. De dierverzorgers zijn inmiddels begonnen met het maken van echobeelden. Dit is een eerste stap om te kijken hoe het met het jong gaat.  Op dit moment hebben de echobeelden nog geen duidelijk resultaat opgeleverd. Indra zelf is gezond en de verzorgers zien dat het goed met haar gaat.   

Ontmoet de olifantenfamilie

Wist jij dat er wel vier generaties olifanten in ons park leven? Met een Jaarabonnement zie jij de jonge olifantjes opgroeien, zo blijf je helemaal op de hoogte.

Koop je ticket online

 

Kleurplaat

De winactie is verlopen, wat hebben wij mooie kleurplaten mogen ontvangen! De winnaar van deze actie krijgt persoonlijk bericht. Natuurlijk kun je nog steeds de kleurplaat downloaden.

....