Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Olifantje op komst

Hoera, wij zijn in blijde verwachting! Wij weten het inmiddels zeker: olifant Indra draagt een jong bij zich. Het is bijna zo ver en als alles goed gaat, mogen wij begin maart een kleintje verwelkomen in de olifantenfamilie.

Olifantje Yunha wordt grote zus!

De dracht van 22 maanden zit er voor onze Aziatische olifant bijna op. Wij verwachten dat zij begin maart zal bevallen. Gelukkig is Indra inmiddels een ervaren olifantenmoeder. Heb jij de kleine Yunha al zien spelen? Zij is bijna drie jaar oud en wordt straks grote zus. Het zal vast even wennen zijn, zo’n nieuw kleintje in de olifantenfamilie.

Steun de olifanten in het wild

Sms ‘OLIFANTJE’ naar 3669 en krijg meteen een bericht zodra het olifantje geboren is! Na het versturen van de sms (waar geen extra kosten aan zitten) kun jij een donatie naar keuze doen via een speciale link. Hiermee steun je de olifanten in het wild. Alle opbrengst gaat naar het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund, naar een lokaal project dat de leefgebieden van Aziatische olifanten beschermt. Zodra de dierverzorgers jou sms’en dat het olifantje is geboren, kun jij live meekijken met onze webcams!

Ontmoet de olifantenfamilie

Wist jij dat er wel vier generaties olifanten in ons park leven? Met een Jaarabonnement zie jij de jonge olifantjes opgroeien, zo blijf je helemaal op de hoogte.

Koop je ticket online
....