Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

DinoAdventures

Beleef deze meivakantie (27 april t/m 12 mei 2024) samen met de Dinorangers een spannend avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. Bezoek de dinobroedplaats en bewonder dino-eieren. Een aantal dinojongen is al uit het ei gekropen. Maar… paniek! Er is een dinojong kwijt. Zoek mee en beleef een onvergetelijk dagje uit. Wegens succes keert dit evenement voor het eerst terug in het voorjaar.

Nieuw in de meivakantie

De Dinorangers hebben jouw hulp hard nodig. Maak voor het eerst in de meivakantie samen met je familie een avontuurlijke tocht naar de dinobroedplaats in het Dinobos. Er zijn zelfs al dino’s uit hun ei gekropen. Maar gevaar ligt op de loer! Het verdwenen dinojong is meegenomen door een levensgevaarlijke, vleesetende dinosaurus die gekweekt is door een gestoorde professor. Help jij de Dinorangers om het dinojong weer terug te vinden en de gevaarlijke professor te pakken te krijgen?

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

  • Stap samen met je familie in het verwoeste landschap en trotseer de survivalroute vol met hindernissen en ontmoet echte Dinorangers. Tip: trek kleren aan die een beetje vies mogen worden.
  • Sta oog in oog met reusachtige, bewegende dino’s, bewonder dino-eieren en dinojongen in de dinobroedplaats en betreed het spannende lab van de professor.
  • Ga op de foto met de Dinoranger en het dinojong.
  • Vanaf het moment dat je de broedplaats verlaat (halverwege de route in het Dinobos), wordt het avontuur een stuk spannender. De jongste dinofans kunnen ervoor kiezen om via een ‘veilige’ route het Dinobos te verlaten. Buggy’s kunnen worden achtergelaten in de speciale buggystalling.
  • Test je snelheid op de Dino-renbaan, graaf in de opgraaftent een dinosaurus op en vlieg als een pterodactylus zo het nieuwe tijdperk in.
  • Haal een Dino-menu bij Oertijd en struin door de Dinoshop op zoek naar toffe knuffels en speelgoed.

Tickets met korting

Red jij het dinojong uit handen van de gestoorde professor? Ga mee op dit spannende avontuur door het Dinobos. DinoDeal: bestel je tickets voor DierenPark Amersfoort in de meivakantie met de kortingscode DEAL2024 en krijg tot € 9,50 korting. Met deze parktickets kun jij gratis de DinoAdventures bezoeken.