Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Meivakantie

Het is voorjaar in DierenPark Amersfoort! Ontdek deze meivakantie de natuur in ons bos vol avontuur! Klim en klauter je onder, boven en tussen de dieren. Glijd langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!  

De wildste avonturen! 

Ontdek deze meivakantie de natuur in een bos vol avontuur! Terwijl de voorjaarszon volop schijnt en de vogels fluiten, beleef jij een onvergetelijk dagje uit. Ga met de Dinoranger mee op avontuur in het Dinobos, klim samen met de brilberen naar de hoogste boomtoppen en duik met de prairiehondjes onder de grond. In DierenPark Amersfoort sta je wel héél dicht bij en soms zelfs tussen de dieren. DierenPark Amersfoort vind je midden in het land, midden in het bos. 

Wat is er te doen? 

  • Klim en klauter boven, onder en tussen de dieren. Via de Klim Alles-route ontdek jij de dierenwereld op een heel bijzondere manier. 
  • Beleef samen met de Dinorangers een spannend avontuur tijdens de DinoAdventures. Bezoek de dinobroedplaats en bewonder dino-eieren en dinojongen. Maar… paniek! Er is een dinojong kwijt. Zoek mee en beleef een onvergetelijk avontuur.  
  • Vaar in je fietsboot over de avontuurlijke Expeditie-rivier en spot giraffen, zebra’s en maki’s langs de waterkant. 
  • Bezoek De Nacht, een mysterieuze jungle waar het overdag nacht is en er een luiaard boven je hoofd hangt.   
  • Ontmoet de tijgers bij het Paleis van Koning Darius en zie hoe de bavianen de stad hebben overgenomen.  
  • Struin door het Woud, ontmoet de Woudwachter op de Kwetterterp en ontdek alles over de Nederlandse natuur met onder andere wolven.  
  • Zet een stap in de gloednieuwe Dierkeuken. Ontdek wat er op het menu van de luiaard staat en hoeveel een giraffe op een dag eet. 

DinoAdventures

DinoAdventures: voor het eerst in de meivakantie! Beleef samen met de Dinorangers een spannend avontuur in het Dinobos van DierenPark Amersfoort. Bezoek de dinobroedplaats en ga mee op avontuur. Survival door het bos, maar pas op voor de levensgevaarlijke, vleesetende dino! 

Tickets met korting

DinoDeal: bestel nu je tickets voor de meivakantie in DierenPark Amersfoort en krijg tot € 9,50 korting met de code DINODEAL2024.