Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

11:00 uur - 11:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees

12:00 uur - 12:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de kamelen

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de olifanten

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

15:00 uur - 15:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de schildpadden

Download de app voor details

< Parkagenda

Kerstbrunch

Beleef een unieke kerst tussen de dieren! Kom op eerste of tweede kerstdag met de hele familie naar DierenPark Amersfoort voor een heerlijke brunch of late kerstlunch. Naast al het lekkers is er ook genoeg te doen. Er is speciaal kerstentertainment aanwezig, voor de kinderen zijn er kleurtjes en kleurplaten en natuurlijk komt Jellow langs.

Vier kerst tussen de dieren

In een sfeervolle omgeving geniet jij met vrienden en familie van een heerlijk warm en koud buffet van drie gangen, speciaal samengesteld door onze chef-kok. De kinderen smullen van kerstkluifjes, twisterfriet, fruitspiesjes en nog veel meer lekkers. Wie onder de twaalf jaar is, wordt tijdens de lunch verrast met een kerstcadeautje. Buik rond gegeten? Wandel dan langs onze dierbewoners, terwijl de kinderen zich uitleven op de avontuurlijke klimroute die hen door het hele park voert.

Even praktisch …

De kerstbrunch vindt plaats op beide kerstdagen tussen 11.00 en 13.00 uur. Voor de late kerstlunch kun je van 14.00 tot 16.00 uur aanschuiven. Natuurlijk ben je bij beide arrangementen vanaf 10.00 uur al van harte welkom om ons sfeervolle dierenpark te ontdekken en te genieten van onze dierbewoners. Wij hebben per dag plek voor honderd personen, dus ook grote vriendengroepen en families zijn van harte welkom. Bekijk hier het menu.

Kerstbrunch:

 • Start 11.00 tot 13.00 uur;
 • Een uitgebreid warm en koud buffet en drankjes uit het Hollandse assortiment, bestaande uit rode en witte huiswijn, tapbier, diverse frisdranken, jus d’orange en mineraalwater;
 • De gehele dag toegang tot DierenPark Amersfoort, inclusief parkeerticket;
 • Kerstcadeautje voor kinderen tot en met 12 jaar.

Late kerstlunch:

 • Start 14.00 tot 16.00 uur;
 • Een uitgebreid warm en koud buffet en drankjes uit het Hollandse assortiment, bestaande uit rode en witte huiswijn, tapbier, diverse frisdranken, jus d’orange en mineraalwater;
 • De gehele dag toegang tot DierenPark Amersfoort, inclusief parkeerticket;
 • Kerstcadeautje voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bestel hier je tickets!

Prijzen
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 40,75
Ouder kind of volwassene € 54,75
Prijzen abonnementhouders
Kind van 0 t/m 2 jaar Gratis
Kind van 3 t/m 12 jaar € 29,75
Ouder kind of volwassene € 43,75

Aanmelden kan tot en met dinsdag 18 december 2018. Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties.

Heb je vragen? Neem contact op met de afdeling Feesten & Vergaderen door te bellen (033-4227161) of te mailen (feestenenvergaderen@dierenparkamersfoort.nl ). Lees hieronder de annuleringsvoorwaarden.

Bestel hier je tickets!

Annuleringsvoorwaarden

 • Annuleer je je ticket(s) meer dan één maand voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je € 1,- per geannuleerd ticket.
 • Annuleer je je ticket(s) meer dan 14 dagen voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je 15 procent van de prijs per ticket aan DierenPark Amersfoort.
 • Annuleer je je ticket(s) meer dan 7 dagen voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je 35 procent van de prijs per ticket aan DierenPark Amersfoort.
 • Annuleer je je ticket(s) meer dan 3 dagen voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je 60 procent van de prijs per ticket aan DierenPark Amersfoort.
 • Annuleer je je ticket(s) meer dan 24 uur voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je 85 procent van de prijs per ticket aan DierenPark Amersfoort.
 • Annuleer je je ticket(s) minder dan 24 uur voor de start van de kerstbrunch of -lunch, dan betaal je de volledige prijs per ticket aan DierenPark Amersfoort.

Deze annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing als je de totale reservering annuleert, maar ook als je een deel van de gereserveerde tickets annuleert.

....