Wat is er vandaag te doen?

10:00 uur - 14:00 uur Ontmoet de dierverzorger

Ontmoet de dierverzorgers bij verschillende dierbewoners.

Download de app voor details

< Parkagenda

Kom langs met je kerstboom

Breng jij op zaterdag 4 januari een bezoekje aan DierenPark Amersfoort? Neem dan je kerstboom mee en lever deze in voor de tijgers, bavianen, beer en olifanten. Jouw kerstboom krijgt een tweede leven. Die dag krijg je per kerstboom korting op je entree of een gratis warme drank en bij binnenkomst kun je je kerstboom meteen inleveren. Een mooie afsluiter van de kerstvakantie!

Kerstboom voor de dieren!

Let op: je kunt je kerstboom alleen inleveren als je een bezoekje brengt aan ons park. Je kunt dus niet je boom voor de ingang van het park inleveren, in verband met de grote hoeveelheid bomen die we ontvangen.

Jouw onbehandelde kerstboom is een heerlijk speelinstrument voor diverse dieren, om mee te slepen of hun nagels aan te slijpen. Kom je kijken als de dieren verrast worden met de bomen in hun verblijven?

  • 11.00 uur bij de bavianen
  • 12.00 uur bij de tijgers
  • 13.00 uur bij de olifanten
  • 14.00 uur bij de beer

Let op!

  • Je kunt je kerstboom alleen inleveren als je een bezoekje brengt aan het park. Wij kunnen geen bomen innemen vóór de entree van ons park. Lever je boom in tussen 10.00 en 14.00 uur.
  • Je kerstboom moet onbehandeld zijn. De boom mag geen nepsneeuw, brandwerende materialen, spijkers, versieringen of andere onnatuurlijke materialen bevatten.
  • Het liefst ontvangen wij een kerstboom met kluit, want als wij meer bomen binnenkrijgen dan wij kunnen geven aan de dieren, dan kunnen wij deze bomen herplanten in ons park.

Korting of gratis warme drank

Neem jij op zaterdag 4 januari je kerstboom mee tijdens je dagje uit, dan krijg jij die dag een kortingsbon van € 5,- op je entree.* Ben je een abonnementhouder? Dan krijg je een bon voor een gratis warme drank naar keuze. Je krijgt één bon per ingeleverde kerstboom, die geldig is voor één persoon op zaterdag 4 januari.

*De bon is niet geldig in combinatie met andere acties en/of online tickets.

....