Info over je abonnement

Bericht van november 2020 aan onze abonnementhouders:

Wat zien wij onze grote en kleine abonnementhouders graag weer zien klimmen, klauteren en dieren spotten in ons bosrijke park. Wat fijn dat wij jou vanaf 19 november 2020 weer mogen begroeten in ons park. Lees hier wat er met je abonnement gebeurt toen ons park tijdelijk was gesloten. Wij hebben jou als abonnementhouder hier ook een e-mail over gestuurd.

Wij verlengen jouw abonnement

Wij zien jou graag terug, daarom hebben wij je abonnement tijdelijk op pauze gezet. Je hebt zestien extra dagen gekregen om ons park te bezoeken. Dit geldt alleen voor de betaalde abonnementen en dus ook voor je parkeerabonnement, maar niet voor de registratiepas voor kinderen onder de drie jaar. Dit ging in vanaf de dag dat wij weer open gingen, donderdag 19 november. Wij hebben dit automatisch voor je geregeld, je hoeft hier verder niets voor te doen.

Wil je ons liever steunen? Dat kan ook!

Honderden dieren hebben in ons park elke dag voedsel en de juiste zorg nodig. Er waren tijdens de tweede sluiting geen inkomsten, maar de verzorging van de dieren gaat door. Wij kunnen jouw steun daarom hard gebruiken. Wil jij helpen? Dan kun je ervoor kiezen om je abonnement niet te verlengen en dus je verloren dagen te doneren aan ons park.  Jouw abonnement wordt dan teruggezet naar de oorspronkelijke geldigheidsdatum. Het helpt ons in deze uitzonderlijke tijden en wij zijn hier heel blij mee! Je kan dit aangeven voor 1 december 2020.

HET PARK STEUNEN
....

Informatie over je abonnement

  • Wat gebeurt er met mijn abonnement nu het park weer gesloten was?

    Wij zien jou graag terug, zodra ons park weer open is, daarom zullen wij jouw abonnement ook deze sluiting weer op pauze zetten. Voor elke dag dat wij zijn gesloten en jij een geldig abonnement hebt, krijg je straks een extra dag om ons park te bezoeken. Dit geldt alleen voor de betaalde abonnementen (dus niet de registratiepas voor kinderen onder de drie jaar). Dit gaat in vanaf de dag dat wij weer open zijn en geldt ook voor je parkeerabonnement. Wij regelen dit tegen die tijd automatisch voor jou, je hoeft hier verder niets voor te doen.
  • Ik wil liever het park steunen, kan dit ook?

    Wat fijn! Wij kunnen jouw steun in deze uitzonderlijke tijden hard gebruiken. Je kon ervoor kiezen om je abonnement niet op pauze te zetten maar in plaats daarvan je verloren dagen te doneren aan ons park. Jouw abonnement houdt dan dezelfde geldigheidsdatum. Dit doe je door via deze pagina je gegevens in te vullen. Geef dit aan vóór 1 december 2020.
  • Geldt dit ook voor mijn parkeerabonnement?

    Ja, deze regeling geldt ook voor jouw parkeerabonnement.
  • Bekijk alle vragen over >