Info over je abonnement

Wat zouden wij onze grote en kleine abonnementhouders graag weer zien klimmen, klauteren en dieren spotten in ons park midden in het bos. Wat zal het voor jou ook ontzettend balen zijn dat je weer vijf weken niet kunt genieten van ons park en de dierbewoners. Hopelijk mogen wij jou snel weer begroeten!

Wij verlengen jouw abonnement

Wij zien jou graag terug, zodra ons park weer open is, daarom zullen wij jouw abonnement ook deze sluiting weer op pauze zetten. Voor elke dag dat wij zijn gesloten en jij een geldig abonnement hebt, krijg je straks een extra dag om ons park te bezoeken. Dit geldt alleen voor de betaalde abonnementen en dus ook voor je parkeerabonnement, maar niet voor de registratiepas voor kinderen onder de drie jaar. Dit gaat in vanaf de dag dat wij weer open zijn en wij regelen dit tegen die tijd automatisch voor jou, je hoeft hier verder niets voor te doen.

Wil je ons liever steunen? Dat kan ook!

Honderden dieren hebben in ons park elke dag voedsel en de juiste zorg nodig. Tijdens een sluiting hebben we geen inkomsten, maar de verzorging van de dieren blijft doorgaan. Wij kunnen jouw steun daarom hard gebruiken. Wil jij helpen? Dan kun je er straks weer voor kiezen om je abonnement niet te verlengen met het gemiste dagen en dus je verloren dagen te doneren aan ons park. Jouw abonnement houdt dan dezelfde einddatum. Als bekend is wanneer wij precies open gaan, zullen wij je hierover informeren. Wacht ons bericht daarom af. 

....

Informatie over je abonnement

  • Wat gebeurt er met mijn abonnement nu het park weer gesloten was?

    Wij zien jou graag terug, zodra ons park weer open is, daarom zullen wij jouw abonnement ook deze sluiting weer op pauze zetten. Voor elke dag dat wij zijn gesloten en jij een geldig abonnement hebt, krijg je straks een extra dag om ons park te bezoeken. Dit geldt alleen voor de betaalde abonnementen (dus niet de registratiepas voor kinderen onder de drie jaar). Dit gaat in vanaf de dag dat wij weer open zijn en geldt ook voor je parkeerabonnement. Wij regelen dit tegen die tijd automatisch voor jou, je hoeft hier verder niets voor te doen.
  • Private: Ik wil liever het park steunen, kan dit ook?

    Wat fijn! Wij kunnen jouw steun in deze uitzonderlijke tijden hard gebruiken. Je kon ervoor kiezen om je abonnement niet op pauze te zetten maar in plaats daarvan je verloren dagen te doneren aan ons park. Jouw abonnement houdt dan dezelfde geldigheidsdatum. Dit doe je door via deze pagina je gegevens in te vullen. Geef dit aan vóór 1 december 2020.
  • Geldt dit ook voor mijn parkeerabonnement?

    Ja, deze regeling geldt ook voor jouw parkeerabonnement.
  • Bekijk alle vragen over >

Park gesloten