Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Help de Dierverzorger

Weet je wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen van de olifanten? Nou, zóveel dat onze dierverzorgers wel wat hulp kunnen gebruiken. Ervaar hoe het is om dierverzorger te zijn en krijg een kijkje achter de schermen. Olifantenpoep opruimen? Voer verstoppen in het verblijf? Jij draait je hand er niet voor om.

Poepscheppen bij de olifanten

Een uur voor openingstijd stap jij een stille dierentuin binnen en help jij mee met het schoonmaken en poepscheppen. Aan de slag! Hoe leren wij olifanten om hun bek te openen? Of hun poot op te tillen? Stel al je vragen en verstop daarna overal voer in het verblijf. Even later zie je de olifantenfamilie al het lekkers op smikkelen.

Even praktisch …

Één keer in de maand op zondag kun jij meedoen met Help de dierverzorger. De adviesleeftijd is vijf jaar en een groep bestaat uit maximaal twintig personen, dus wees er snel bij! Elk kind moet begeleid worden door een volwassene. Het programma begint om 8.00 uur en duurt één tot anderhalf uur. In de winter beginnen wij iets later, om 9.00 uur. Daarna kun je de rest van de dag lekker rondstruinen tussen alle andere dieren in het park.

Tip: trek oude kleren en laarzen aan!

Koop je kaartje online

Een kaartje voor Help de dierverzorger kost voor een Jaarabonnee € 6,50. Kaartjes voor Help de dierverzorger kun je alleen online bestellen. Heb je geen Jaarabonnement, dan betaal je naast dit ticket de reguliere entreeprijs van de dierentuin. Heb je een Midweekabonnement, dan betaal je de helft van de reguliere entreeprijs. Heb jij een kaartje maar wordt het slecht weer? Geen nood, binnen is er ook genoeg werk te doen.

Let op: Help de Dierverzorger vindt eventueel op de Savanne plaats.

Ons park is tijdelijk gesloten, vandaar dat je even geen tickets kunt bestellen voor Help de Dierverzorger.

....