Tickets Tot € 2,- korting
Tickets Tot € 2,- korting

Activiteiten en lezingen

Leer collega’s op een nieuwe manier kennen. Een teamuitje in het Amersfoortse dierenpark staat garant voor een gezellige én leerzame dag.

Rondleiding

Een verhalenverteller neemt je mee op pad langs een aantal bijzondere bewoners van het dierenpark. De verhalen zitten vol met anekdotes en je komt heel wat te weten over de unieke gewoontes die onze dieren erop nahouden. Doe mee aan de rondleiding en draag bij aan natuurbescherming! De opbrengst gaat naar het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund. Een rondleiding duurt ca. 1,5 uur.

Kosten: € 50,00 per groep, donatie Wildlife Fund (maximaal 10 personen per groep)

Teambuilding

Doorkruis het hele park terwijl je allerlei opdrachten uitvoert tussen de apen, olifanten en nachtdieren of kraak de juiste codes tijdens een zenuwslopende Escape game. Laat al je creativiteit los en ontdek nieuwe kwaliteiten in het team. (Vanaf 50 personen)

Lezing

Luister naar de boeiende verhalen van één van onze sprekers. Marjo Hoedemaker bijvoorbeeld, de olifantenexpert die een boeiende link weet te leggen tussen mens en dier en zijn ervaringen vertelt uit zo’n zeshonderd dierenparken en wildreservaten. Erik van Vliet, één van de bekendste dierentuinontwerpers, die met een dosis humor zijn publiek altijd weet te boeien. Of Patrick van Veen, tijdens zijn lezingen stelt Patrick van Veen ons sociaal oergedrag centraal en gaat hij rondom verschillende thema’s in op de vraag waarom we bepaald gedrag vertonen of waarom problemen ontstaan. Hij gebruikt hierbij het gedrag van apen als voorbeeld. (Vanaf 50 personen)

Thema’s voor lezingen kunnen zijn:

  1. Samenwerken
  2. (Mis-)communicatie
  3. Leiderschap
  4. Cultuur
  5. Pesten (op de werkvloer)
  6. Apenstreken op de werkvloer
  7. Gedragsbeïnvloeding
Informatie aanvragen