Koop je tickets

Studenten en scouting

Het avontuurlijkste educatieve bezoek beleef je in DierenPark Amersfoort: midden in het land, midden in het bos!

Voortgezet onderwijs, studenten en scoutinggroepen

Observeer de meest bijzondere dieren van de wereld, want van dieren valt veel te leren! Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? In DierenPark Amersfoort beleeft je klas onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners. In hun natuurlijk habitat en vanaf bijzondere plekken, leer je van alles over de dierenwereld. Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt.

Educatief bezoek DierenPark Amersfoort€ 15,00 per persoon
Educatief bezoek + smulpakket friet 
• Friet met saus + Coolbear 0,0% suiker
€ 19,50 per persoon
Educatief bezoek + smulpakket broodje
• Twee belegde boterhammen + flesje mineraalwater
€ 19,50 per persoon
Reservering aanvragen

Veilig dagje uit

Bij DierenPark Amersfoort gaan we voor een leuk en veilig dagje uit. Een educatief bezoek bij DierenPark Amersfoort is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de Veilig Samen Uit-pagina om te ontdekken hoe een bezoek aan ons park tijdens corona er uitziet.

Vragen?

Heb je vragen over een educatief bezoek, of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact op met één van onze medewerkers!

Reservering aanvragen