Koop je tickets

Teamuitje

Leer collega’s op een nieuwe manier kennen. Een teamuitje in het Amersfoortse dierenpark staat garant voor een gezellige én leerzame dag. Kies uit één van de volgende opties.

Lezing

Luister naar de boeiende verhalen van één van onze sprekers. Marjo Hoedemaker bijvoorbeeld, de olifantenexpert die een boeiende link weet te leggen tussen mens en dier en zijn ervaringen vertelt uit zo’n zeshonderd dierenparken en wildreservaten. Of Erik van Vliet, één van de bekendste dierentuinontwerpers, die met een dosis humor zijn publiek altijd weet te boeien.

Kosten: vanaf € 325,00 per half uur.

Rondleiding

Een verhalenverteller neemt je mee op pad langs een aantal bijzondere bewoners van het dierenpark. De verhalen zitten vol met anekdotes en je komt heel wat te weten over de unieke gewoontes die onze dieren erop nahouden. Een rondleiding duurt ca. 75 minuten.

Kosten: € 50,00 (maximaal tien personen per groep).

Teambuilding

Doe met je team mee aan Zoo game! Ga samen op pad en strijd voor de overwinning. Elke teamcaptain krijgt een app op de telefoon die interessante locaties laat zien. Verwacht een interactief en ludiek spel: van foto-opdrachten en algemene kennisvragen tot bedrijfsspecifieke vragen en doe-opdrachten. Zoo game is ideaal als leuke vergaderbreak of teambuildingsactiviteit en je leert het dierenpark op een nieuwe manier kennen. Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer informatie?

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken*

    Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*