Koop je tickets

Bedrijfsfeest

Ontspannen, bijkletsen en feesten tussen de dieren… Ons park ligt middenin het bos en is een unieke locatie voor een spetterend personeelsfeest. Of dat nu met vijftig of met driehonderd man is.

Mini-Foodfestival tussen de dieren

Een foodfestival tussen de flamingo’s en olifanten? Zelfs dat kan in ons park. De geuren van vers bereid eten komen je al tegemoet. Struin langs foodtrucks vol lekkere hapjes, swing mee op zomerse muziek of kom even gluren bij de beer. Dit exclusieve Mini-Foodfestival is te boeken vanaf 75 personen. Benieuwd? Wij vertellen je graag meer.

Foodfestival bedrijf uitje

Personeelsfeest tussen de maki’s en olifanten

Wij helpen graag om van een bedrijfsfeest een bijzondere avond te maken. Op onze bosrijke locatie is er voor iedereen wat te doen. Kies uit één van de activiteiten die wij aanbieden of neem contact met ons op voor de mogelijkheden, dan maken wij het bedrijfsfeest helemaal op maat.

Bedrijfsfeest DierenPark Amersfoort

Op maat gemaakt

Geniet van een heerlijk buffet, een informele barbecue of kom uitgebreid dineren. Bekijk onze activiteiten om te zien wat er aan workshops, rondleidingen en teambuilding mogelijk is. Speciale decoratie, een dansvloer of podium? Wij draaien er onze hand niet voor om. Voor het echte ‘dierenpark-gevoel’ nemen wij je mee op een speciale rondleiding en krijg je een kijkje achter de schermen van ons park.

Meer informatie?

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken*

    Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*