Dierenpark Amersfoort
< Feesten & Vergaderen

Teamuitje

Leer collega’s op een nieuwe manier kennen. Een teamuitje in het Amersfoortse dierenpark staat garant voor een gezellige én leerzame dag. Kies uit één van de volgende opties.

Lezing

Luister naar de boeiende verhalen van één van onze sprekers. Marjo Hoedemaker bijvoorbeeld, de olifantenexpert die een boeiende link weet te leggen tussen mens en dier en zijn ervaringen vertelt uit zo’n zeshonderd dierenparken en wildreservaten. Of Erik van Vliet, één van de bekendste dierentuinontwerpers, die met een dosis humor zijn publiek altijd weet te boeien.

Kosten: vanaf € 325,00 per half uur.

Workshop

Van ‘Soort zoekt soort’ tot ‘Apenstreken op de werkvloer’: voor elk gezelschap bieden wij een passende workshop aan. Wat kun je leren van de chimpansees? Benieuwd welke dierlijke trekjes er in jezelf en je collega’s schuilen? Ga op zoek naar je drijfveren tussen de dieren of leer een nieuwe denkstrategie aan met de ‘Think like a zebra’-methode. Bekijk alle workshops en prijzen hier.

Rondleiding

Kies voor een algemene rondleiding of krijg een kijkje achter de schermen. Een verhalenverteller neemt je mee op pad langs een aantal bijzondere bewoners van het dierenpark. De verhalen zitten vol met anekdotes en je komt heel wat te weten over de unieke gewoontes die onze dieren erop nahouden. Een rondleiding duurt ca. 75 minuten.

Kosten algemene rondleiding: € 125,00 (maximaal twintig personen per groep).

Kosten kijkje achter de schermen: € 195,00 (maximaal twintig personen per groep).

Teambuilding

Doorkruis het hele park terwijl je allerlei opdrachten uitvoert tussen de apen, olifanten en nachtdieren. Of probeer uit de dierentuin te ontsnappen met de Zoo Escape, een unieke vorm van een Escape Room. Laat al je creativiteit los en ontdek nieuwe kwaliteiten in het team. Bekijk alle teambuildingsactiviteiten hier.

Meer informatie?

Je kunt vrijblijvend gebruik maken van ons aanvraagformulier of contact opnemen via 033-4227162.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn aanvraag te verwerken*

Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*

....