< Feesten & Vergaderen

Arrangement

Een familiedag, teamuitje of een ander dagje uit organiseren, daar kun je zo een hoop tijd mee kwijt zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken, zetten wij een aantal opties voor je op een rijtje. Natuurlijk kun je onze arrangementen altijd aanpassen of uitbreiden met extra’s.

Kies een arrangement

Wij kunnen elk arrangement op maat maken. Graag de dag beginnen met heerlijke koffie en appelgebak? Of lunchen tussen de dieren in het park? Vraag naar de mogelijkheden.

Arrangement met consumptiebonnen

vanaf 10 personen

Bewonder onze dieren en klets bij onder het genot van een dampende kop koffie en koek. Of kies voor de consumptiebonnen waarmee je een frietje kunt halen, om daarna weer vol energie de rest van het park te ontdekken. We hebben verschillende opties met consumptiebonnen, vanaf € 22,75 per persoon.

Arrangement aan tafel

20 tot 60 personen

Wil je een dagje uit combineren met een heerlijke maaltijd? Kies dan voor een lunch of diner tussen de dieren. Schuif maar aan, de tafel staat voor jullie klaar. Kies één van onze arrangementen, van een ontvangst met koffie en appeltaart tot een gezellige borrel.

Arrangement voor zorginstellingen

20 tot 60 personen

Geniet van een onbezorgde dag in ons bosrijke park. Ontdek de olifantenfamilie, wandel langs de Savanne en loop zomaar tussen de prairiehondjes. Strijk samen neer voor een heerlijke lunch. We hebben speciale arrangementen voor cliënten, bewoners en begeleiders van zorginstellingen.

Bekijk al onze arrangementen

MEER INFORMATIE?

Zodra ons park weer open is, maken wij er graag samen met jou een fantastische dag van. Vul daarom nu alvast vrijblijvend onderstaand formulier in of bel naar 033-4227162. Het kan zijn dat wij iets later reageren dan je van ons gewend bent, maar wij nemen zo snel mogelijk contact op en denken graag met je mee.


Factuuradres (indien het factuuradres anders is dan het hierboven opgegeven adres, dit graag aangeven bij opmerkingen)

Arrangementen
Entree, drankje en koek (consumptiebonnen)Entree, drankje en broodje of frietje (consumptiebonnen)Entree, 2 drankjes, koek en broodje of frietje (consumptiebonnen)

Ontvangstarrangement, ochtendOntvangstarrangement, middagLuncharrangement, volwassenenLuncharrangement, kinderen 3 t/m 12 jaarOntvangst en lunch arrangement, volwassenenOntvangst en lunch arrangement 3 t/m 12 jaarBorrel in de Boerderij

Zorginstelling, ontvangstarrangement, ochtendZorginstelling, ontvangstarrangement, middagZorginstelling, luncharrangementZorginstelling, ontvangst en luncharrangement

Extra's
Consumptiebon drankje (koffie, thee, blikje fris of flesje water) a € 2,50 per stukConsumptiebon belegd broodje of frietje met snack en saus a € 5,00 per stukConsumptiebon Raket ijsje a € 1,25 per stuk

Speurtocht a € 1,00 per stukRitje in de Berenboemel a € 1,00 per persoonRitje in de Caroussel a € 1,00 per persoon

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden bewaard om mijn reservering te verwerken*

Ik ga akkoord met het privacystatement van DierenPark Amersfoort*

....