Tickets Tot € 9,50 korting
Tickets Tot € 9,50 korting

Eindelijk weer DinoAdventures

Na twee jaar tijd kunnen bezoekers weer mee op een onvergetelijk avontuur tijdens de DinoAdventures. Deze herfstvakantie maken de bezoekers wel heel bijzondere herinneringen in het Dinopark. Zij worden op allerlei manieren ondergedompeld in een tijd dat de Tyrannosaurus rex en de Brachiosaurus nog rondliepen op onze aardbol.

Lars Minkema

Een grote rol is weggelegd voor de Dinorangers die vertolkt worden door enthousiaste acteurs. Lars Minkema coacht deze groep en bekommert zich met zijn collega’s om onder andere de rolbeschrijving en het samenstellen van passende kostuums. Regelmatig zet hij zelf ook een rangerhoed op, want zelf acteren vindt hij misschien nog wel het leukste.

Te springen

Wij staan te springen om weer te beginnen met de Adventures. Vanwege de richtlijnen van het RIVM konden er tijdelijk geen speciale vakantieprogramma’s worden gehouden, maar deze herfstvakantie het dan toch echt weer. Traditiegetrouw staat deze vakantie weer volledig in het teken van de populaire dino’s. Niet alleen wij hebben er weer ontzettend veel zin in, maar de bezoekers ook. Dat blijkt uit de talloze reacties die wij mogen ontvangen van dinofans die reikhalzend naar de Adventures uitkijken.

DinoAdventures

Vulkaanuitbarsting

Elke editie van de DinoAdventures staat in het teken van een ander verhaal. Dit jaar breng je een bezoekje aan de dinobroedplaats waar veel eieren op het punt staan uit te komen. Samen met de Dinoranger ga je op kraamvisite. Plotseling kleurt de lucht oranje en klinkt er een donderend geluid… Een vulkaan dreigt uit te barsten, de dino-eieren moeten snel in veiligheid worden gebracht! Wat volgt is een onvergetelijk avontuur door het bos, moeras en een grot. Langs brokstukken en gloeiende lava baan je je een weg naar de safe rooms. Het gerommel wordt steeds heftiger en de dino’s onstuimiger. Wat er precies gaat gebeuren, ga ik natuurlijk nog niet verklappen; daarvoor moeten de bezoekers naar de Adventures komen.

DinoAdventures
Samen met de Dinoranger ga je op kraamvisite. Plotseling kleurt de lucht oranje en klinkt er een donderend geluid…

Acteurs

De DinoAdventures vinden plaats in het Dinopark, een heel avontuurlijke, groene en stoere omgeving. Om het verhaal extra tot leven te wekken, wordt er gebruikgemaakt van prachtige decors, spectaculaire showtechnieken en, zeker niet te vergeten: de acteurs die rollen van ‘Dinorangers’ vertolken. Deze rangers zijn cruciaal in de dinobeleving. In het spannende decor dompelen zijn de bezoekers volledig onder in een dinoavontuur. Elke bezoeker moet zich ook een echte Dinoranger voelen.

DinoAdventures
De rangers zijn cruciaal in de dinobeleving. In het spannende decor dompelen zijn de bezoekers volledig onder in een dinoavontuur.

De ranger neemt je mee op een sensationele tocht van twintig minuten. Naast dat het avontuur actief en leuk is, steek je er ook wat van op. Je komt van alles te weten over dieren van toen, de dinosaurussen. Maar ook spelen vulkaanuitbarstingen uit de oertijd een rol. Vanuit het verleden maken wij een link met de tijd waarin we nu leven en kijken wij vooruit naar de toekomst. Van het verleden valt namelijk heel wat te leren…

DinoAdventures
De ranger neemt je mee op een sensationele tocht van twintig minuten.

Emotie

De DinoAdventures vragen natuurlijk de nodige voorbereiding, ook voor de acteurs. In uitvoerige scrips staat de storyline beschreven. Dit verhaal sluit naadloos aan bij de rol- & kostuumbeschrijving die ook voor de Dinorangers wordt opgesteld. Voorafgaand aan de Adventures wordt er flink geoefend tijdens repetities. De eerste dag DinoAdventures is altijd een bijzonder moment. Alles waar iedereen hard aan heeft gewerkt, komt dan écht tot leven. De emotie van de bezoekers maakt de Adventures namelijk helemaal af. Ik hoop ook jou in de herfstvakantie te mogen verwelkomen in ons Dinopark, maar pas op voor die onstuimige vulkaan…

€ 7,50 Dinokorting

De DinoAdventures beleef je gratis in de herfstvakantie (16 t/m 31 oktober 2021) onder begeleiding van een Dinoranger. Omdat de Adventures spannend en fysiek uitdagend kunnen zijn, adviseren wij een minimale leeftijd van vijf jaar. Bestel nu alvast een ticket en tijdslot voor een dag in de herfstvakantie (16 t/m 31 oktober) en krijg tot € 7,50 Dinokorting! Boek je tijdens de herfstvakantie een ticket? Dan betaal je de reguliere prijs.

Koop hier je tickets