Plan je bezoek
Informatie en tickets
Plan je bezoek
Informatie en tickets
Dierenpark Amersfoort

Wat is er vandaag te doen?

11:00 uur - 11:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de otters

12:00 uur - 12:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de chimpansees

13:00 uur - 13:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de roofdieren

14:00 uur - 14:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de Savanne

15:00 uur - 15:05 uur Ontmoet de dierverzorger bij de pinguïns

Download de app voor details

< Parkagenda

Abonnement? Kom dauwtrappen!

Ben jij abonnementhouder van ons park? Trap dan op een wel heel bijzondere manier het nieuwe seizoen af tussen de dieren. Sta op voor dag en dauw en zie hoe het dierenpark ontwaakt in het voorjaar. Vóór openingstijd krijg jij een bijzonder kijkje in de ochtendrituelen van de dierbewoners.

Dauwtrappen bij zonsopkomst!

Om 7.00 uur, als de zon nog naar de hemel klimt, stap jij als eerste binnen in het dierenpark. Ga mee op pad en leer alles over de dierbewoners. Welke dieren staan als eerste op en welke ‘luiaards’ houden er wel van uitslapen? Enne … wist je dat er nog véél meer dieren in het park leven dan je in de verblijven kunt zien? Jouw hoofd staat straks bol van de leuke weetjes en dat is nog maar het begin van je dag.

Data en tijden

Het dauwtrappen voor abonnementhouders vindt plaats op de volgende dagen:

 • Vrijdag 29 maart
 • Zaterdag 30 maart
 • Vrijdag 5 april
 • Zaterdag 6 april

Om 7.00 uur vertrek je vanaf het Berenplein. Ligt jouw hoofd net iets te lekker op je kussen? Geen nood, dan kun je meedoen met de rondleiding die om 8.00 uur start. Ga met een gids mee op pad en raak ondersteboven van de dierenwereld. Leuk voor de kleintjes én voor de papa’s en mama’s. Na afloop kun je voor maar € 4,95 p.p. genieten van een ontbijt in Restaurant de Buitenplaats.

Let op: er zijn 50 plekken per ronde beschikbaar, dus wees er snel bij! Bekijk meer praktische informatie onderaan de pagina.

Nog geen abonnementhouder?

Schaf vóór 24 maart een abonnement aan en jij kunt hier gratis bij zijn. Geniet een jaar lang van de dierbewoners, snuif de frisse boslucht op en beleef bijzondere momenten. Koop je abonnement online.

Even praktisch …

 • Het dauwtrappen is exclusief voor abonnementhouders van DierenPark Amersfoort.
 • Abonnementhouders hebben gratis toegang tot DierenPark Amersfoort met een geldig abonnement.
 • Let op dat je Midweekabonnement alleen op doordeweekse dagen geldig is en daarom alleen gebruikt kan worden op 29 maart of 5 april.
 • Per ronde is er plek voor maximaal 50 deelnemers; er vertrekken twee groepen van elk 25 personen vanaf het Berenplein.
 • Het ontbijt in Restaurant de Buitenplaats is speciaal samengesteld en is na afloop voor een € 4,95 verkrijgbaar.
 • Ticket(s) binnen? Print deze uit en neem deze samen met je abonnement mee. Het gratis ticket wordt op naam gecontroleerd bij onze ontvangst.
 • Het meenemen van een introducee is niet toegestaan.
....