Tickets Korting
Tickets Korting
Dierenpark Amersfoort

Datalek Ticketcounter

De online kaartverkoop van DierenPark Amersfoort wordt verzorgd door een externe organisatie genaamd Ticketcounter. Helaas hebben zij ons laten weten dat een bestand met persoonsgegevens, van onder andere onze bezoekers, door hen onbewust is gelekt. Het betreft gegevens van bezoekers die via www.dierenparkamersfoort.nl kaartjes hebben gekocht en/of een tijdslot hebben gereserveerd in de periode van 23 juli 2018 tot en met 4 augustus 2020.

Bezoekers die in deze periode kaartjes bij ons hebben gekocht en/of een tijdslot hebt gereserveerd, hebben een mail van ons ontvangen.

Hoor je bij deze groep bezoekers? Dan is het belangrijk dat je extra waakzaam blijft op verdachte berichten via de mail, telefoon of andere communicatiemiddelen. Ga nooit op deze berichten in en klik niet op onbekende links. Wij benadrukken dat Ticketcounter, DierenPark Amersfoort of je eigen bank nooit telefonisch, per mail, per WhatsApp of op welke andere wijze dan ook zal vragen om pincodes, persoonlijke inloggegevens of om overboekingen tussen bankrekeningen of andere vertrouwelijke financiële handelingen uit te voeren. Mocht je een verdacht bericht ontvangen, neem dan altijd contact op met de betrokken instantie via de vaste contactgegevens die je van deze organisatie hebt.

Wil je weten welke gegevens precies zijn gelekt? Via deze beveiligde website van Ticketcounter kun je je e-mailadres invoeren. Je ontvangt dan een mail met de gegevens die bij Ticketcounter bekend zijn.

Controle gegevens

Wat er is gebeurd, is volstrekt onacceptabel. Wij betreuren deze situatie dan ook enorm en bieden hierbij onze excuses aan mede namens onze partner Ticketcounter. Wij vinden het erg belangrijk dat jouw gegevens veilig zijn en wij zijn uiteraard met Ticketcounter intensief in contact om er voor te zorgen dat dit nooit meer voorkomt.