Wat is er vandaag te doen?

No Events

Download de app voor details

< Parkagenda

Magische avondopenstelling

Op elf avonden tijdens de kerstvakantie is DierenPark Amersfoort extra lang (20.00 uur) open. Als het donker wordt, ziet het park er nóg magischer uit. Betoverende lichtjes, lekker eten en gezellige muziek maken een avondbezoek onvergetelijk. Beleef met je gezin het dierenpark op een manier, zoals je het nog nooit hebt beleefd.

Winterse betovering!

Oneindig veel lampjes leiden je langs leeuwen, olifanten en… de sleebaan! De apen kijken je vol verbazing aan als je naar beneden roetsjt vanaf het topje van de ijsschots. Iets verderop ga je in een winters decor op de foto met je papa, mama, broertjes en zusjes. In het Woud, waar onder andere de wolven en dassen leven, verwarmt Koning Winter je hart met al het moois dat de natuur ons biedt. Als het donker wordt, wordt de magie nog groter.

KOOP JE TICKETS

Wat kun je verwachten?

  1. Een wonderlijk dierenpark in winterse sferen
  2. Betovering van duizenden lichtjes
  3. Sneeuw gegarandeerd
  4. Voldoende verwarmde zitgelegenheden
  5. Heerlijk (winters) eten
  6. Speciale route om de dieren binnen te ontmoeten
  7. Een sleebaan om snel vanaf te roetsjen
  8. Een Magisch Winterwoud vol betovering
  9. Een rit in de fonkelende Lichtjestrein

Veilig Samen Uit

De afgelopen jaren beleefde je in het dierenpark het populaire evenement de Warme Winteravonden. Wegens de huidige 1,5 m-richtlijnen kunnen wij dit jaar helaas niet dit evenement vieren, maar wij weten zeker dat de Warme Winterweken dezelfde magische en gezellige sfeer gaan geven. Tijdens de Warme Winterweken beleef je in DierenPark Amersfoort samen een veilig dagje uit. Bekijk voor je bezoek de Veilig Samen Uit-pagina om te zien hoe je je dagje veilig beleeft binnen de regels van de 1,5 metersamenleving.

Extra betovering voor € 17,50

Reserveer je op 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 2020, 2 en 3 januari 2021 een ticket vanaf 15.00 uur, dan ontvang je een korting van 6,50 euro. Vol = vol! Ben jij klaar om DierenPark Amersfoort te bezoeken in de kerstvakantie? Reserveer en koop je tickets online en laat de voorpret maar beginnen. 

KOOP JE TICKETS
....